HOME WIE ZIJN WIJ ? GESCHIEDENIS VOERTUIGEN VRACHTWAGENS FPA - EGR ECU SERVICES PROMO NEWS TE WETEN CONTACT
     


Profil
 

RPM, gelegen in Battice ( Verviers) , is ontstaan in 1981 door de passie voor sportwagens en race techniek van Alain Vandriessche. RPM geniet vandaag van een internationale reputatie op vlak "know how" en klantentevredenheid.

U, als klant, profiteert direct van onze 37 jaar ervaring in racing en engineering.

RPM levert U het beste op het gebied van "chip tuning" en plaatst tevens hoogwaardige en doeltreffende in- en uitlaatonderdelen.

Rijden met een RPM voertuig wordt een dagelijks plezier en voor U als transporteur zelfs een noodzaak. Het beste van de "Truck tuning" vindt U bij ons.
RPM is dé 'place to be' voor de liefhebbers van vermogen, kracht en een beter voertuig. 
 La Philosophie
 

In ons beroep hebben wij altijd weinig respect gehad voor vaste waarden.

De motivatie van RPM om zowel de prestaties als de kwaliteit te verbeteren  en de uitdaging om de oorspronkelijke conventies te omzeilen en/of tegensprekelijk te zijn is meer een behoefte om anders, beter en buitengewoon te zijn.

Een voertuig met een sterk vermogen is als een partner met een sterke persoonlijkheid , een tikkeltje jaloers en die constant aandacht vraagt. Een aspect die men zelf teweeg brengt. 
Stratégie

RPM herprogrammeert uw diesel of benzine voertuig op maat tot een perfect geoliede sterke machine.

Met onze apparatuur hebben we toegang tot de oorspronkelijke software programma's computer (computer dat alle motorparameters beheert) van uw voertuig.

Iets wijzigen honderd kaarten (motormanagement programma of ook wel chiptuning chip of motor) ongeveer tien mijlen deze motor zal weer zijn oorspronkelijke kracht en de oorspronkelijke betrouwbaarheid. In feite zijn alle motoren schuin weg door de fabrikant om de volgende redenen:

 

Marketing:

de fabrikant levert stroom verhoogt zich met elkaar "face lift" voor het voertuig blijft aantrekkelijk op de markt. In de meeste gevallen zal dit gebeuren op dezelfde manier in onze herprogrammering.

 

Merk:
 
sommige klanten zal druk op de interviews of ze zullen bewegen in een zeer ongunstige klimatologische zones voor het voertuig. Is verminderd om thermische problemen te vermijden.

Belastingen:

sommige landen, zoals België, hebben de belastingen die verhoging met macht (TMC) en de fabrikanten zal de prestaties van hun producten in overeenstemming met de wetgeving om commerciële redenen te verminderen.

Wij helpen u om een ​​plezier en vrijheid van handelen onvergelijkbare vinden.

Voertuigen "onder-gemotoriseerde" verzamelen nieuw leven en dit zal u toelaten om aanzienlijke besparingen te maken van de consumptie en de investeringen.Kortom, is RPM hecht waarde aan al uw wensen te voldoen. Door het afstemmen van onze service aan uw individuele behoeften kunnen wij u verzekeren van een vriendelijke service 'op maat'. 

ACCUEIL
QUE FAISONS NOUS ?
HISTORIQUE
VEHICULES
CAMIONS
Silver Tornado | RPM TRUCK
Alain Vandriessche | info@rpmpower.be
gsm + 32(0) 0478 65 55 19 | tél +32(0) 87 227 100
Rue Crufer, 3A - Francorchamps 4970


V-10456926

Powered by Imust.be Verviers SE LOGUER
FILTRE A PARTICULES
PROMO
NEWS
A SAVOIR
CONTACT